Stel een volledig onderhoudsplan op met de VvE-Administratie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer 30 dagen gratis!

Voordelen van de VvE-Administratie

 • Leg de gezamenlijke ruimtes vast

  Definieer de ruimtes in het gebouw en leg vast wat er in de ruimte aan onderhoud plaatsvind. In Altklube kan je tot in detail vastleggen wanneer er wat gedaan moet worden in een ruimte en hoeveel dat kost.

 • Stel je Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) op.

  Met een druk op de knop zie je precies wanneer welke onderhoudskosten in welk jaar vallen. En aan het eind van het jaar worden de te verwachten kosten automatisch gereserveerd op de balans. Zodat, als het onderhoud moet worden uitgevoerd, er ook daadwerkelijk geld voor is.

 • NEN-Inspectierapport

  Inspectie gehad en geconstateerde gebreken verhelpen? Voer het inspectierapport in en geef aan of de verbreken zijn verholpen. Werk daarna het onderhoudsplan automatisch bij met de nieuwe situatie.

 • Ledenadministratie

  Altklube beschikt over een uitgebreide ledenadministratie. In de bijdrage van de leden via automatische incasso. Het contributiebedrag kan eenvoudig aan de inflatie worden aangepast. Zie wie er nog moet betalen en registreer herinneringen en aanmaningen.

 • Penningmeester 2.0

  Uiteraard beschik je met Altklube over een volwaardige boekhouding. Met importeren van je bankafschriften, facturatie, memoriaal en een uitgebreide Balans en Verlies- en Winstrekening. Maak jaarlijks een begroting en vergelijk deze begroting met de werkelijke kosten.

 • Bestuur

  Plan je bestuursvergaderingen met Altklube. Leg je agenda en actiepunten vast in de applicatie. Alles centraal en voor iedereen binnen het bestuur in te zien.

Ontdek de geïntegreerde ledenadministratie module!

Ontdek wat de penningmeester 2.0 module nog meer voor je kan doen!