Stel een volledig onderhoudsplan op met de Onderhoudsmodule.

Voordelen

Leg al je materialen vast

Weet wanneer je je materiaal moet vervangen en hoeveel dat gaat kosten door je materiaal vast te leggen. Niet alleen materiaal als doelen of ballen maar ook machines en installaties voor het onderhoud kun je vastleggen. En met de penningmeester 2.0 module worden die machines automatisch op de balans gezet. Jaarlijks wordt een bedrag opzij gezet zodat als de machine moet worden vervangen er voldoende geld is om dat te doen.

Onderhoudsplan voor clubhuis en terrein

Leg alle ruimtes van je clubhuis vast en maak per onderdeel een onderhoudsplan. Inclusief een automatische reservering voor groot onderhoud in de penningmeester 2.0 module. Zo weet je niet alleen wanneer je het onderhoud moet uitvoeren maar heb je ook het geld om de spullen te kopen.

NEN-Inspectie ondersteuning

Inspectie en een rapport gekregen dat is gebaseerd op de NEN-normen van de bouw? Voer het rapport in en pas direct je onderhoudsplan aan op de bevindingen.

Sleutelplan

Welke sleutels openen welke ruimtes? En wie hebben die sleutels in hun bezit? Leg het vast in de onderhoudsmodule. Laat de leden met een sleutel tekenen voor ontvangst. Electronisch. Maar natuurlijk kan je ook de papieren versie scannen en koppelen aan het lid.

Organiseer een onderhoudsdag

Iedereen de schouders eronder en het clubhuis staat weer mooi in de verf. Met de activiteitenmodule laat je deelnemers via Altklube inschrijven zodat je gelijk weet wie er allemaal komen. Begroot wat de dag je gaat kosten en vraag een voorschot aan bij de penningmeester. Wie zet de koffie en koopt de broodjes voor tussen de middag? En belangrijker. Wie doet wat op de onderhoudsdag. Maak een checklist en koppel een lid aan elke taak. Zo heb je op de dag zelf gelijk een lijst klaar met wie wat doet.

En voor de volgende onderhoudsdag hoef je alleen maar de vorige activiteit te kopiëren en de checklist en de begroting staan al klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer 30 dagen gratis!

Ontdek wat de activiteitenmodule nog meer aan voordelen biedt!