Voer je boekhouding in Altklube. Eenvoudig, transparant en tijdbesparend.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer 30 dagen gratis!

Voordelen

 • Automatisch bankafschriften importeren

  Nooit meer handmatig bankafschriften overtypen! Altklube biedt ondersteuning voor Rabobank, ABN AMRO en ING Bank.

 • Checklist helpt je op weg

  Je boekhouding vanaf niets inrichten? Met Altklube niet nodig. Een checklist helpt je door de standaard inrichting van de boekhouding heen. Met duidelijke uitleg van alle boekhoudkundige termen. Klik op overnemen en alles wordt voor je ingericht.

 • Begrotingswizard

  In een aantal stappen wordt je door het maken van de begroting geleid. Van de begroting van de commissies tot de verwachte sponsorgelden.

 • Beginbalanswizard

  Zelfs over het invoeren van de beginbalans hoef je je niet druk te maken. Ook daar leidt Altklube je door alle stappen die nodig zijn om de eerste cijfers in je boekhouding in te voeren. Is dat eenmaal achter de rug, dan kun je echt beginnen!

 • Automatische incassobatch voor de contributieinning

  Het innen van de contributie was nog nooit zo eenvoudig. Contributieverhoging halverwege het seizoen? Geen probleem. Altklube maakt een SEPA bestand aan voor de automatische incasso. Degenen die handmatig betalen krijgen een mail vanuit Altklube toegestuurd.

 • Overzicht in je openstaande posten

  Met een druk op de knop inzicht in welke sponsoren nog niet hebben betaald. Of welke leden de contributie nog niet hebben betaald. Leg vast of er een herinnering is verstuurd en wanneer.

Ontdek de geïntegreerde ledenadministratie module!

Ontdek wat de activiteitenmodule nog meer aan voordelen biedt!