De trainersmodule ondersteunt je trainers. Eenvoudig maar toch heel uitgebreid.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer 30 dagen gratis!

Voordelen

Zet de rode draad uit

Hoe kun je ervoor zorgen dat met name de trainers die niet veel ervaring hebben toch de juiste vaardigheden leren aan de kinderen. Met Altklube is dat vrij eenvoudig. Leg vaardigheden vast die de spelers moeten beheersen. Per leeftijdscategorie! Maak standaard oefeningen waarmee die vaardigheden worden getraind. Ondersteund met Youtube video’s. Stel vervolgens een standaard trainingsschema met oefeningen samen en verdeel deze onder de trainers.

Beoordeel spelers

Voor wie alles uit zijn spelers wil halen wat er in zit. Beoordeel je spelers. Op vaardigheden die je als club zelf in stelt. Maak beoordelingsrondes en overleg met de Technische Commissie je beoordeling.

Stel doelen en koppel daar oefeningen aan

Stel doelen voor je team en/of voor individuele spelers. Koppel oefeningen aan je doelen om de doelen te halen. En stel vervolgens trainingen samen met die oefeningen. Meet of  je je doelen hebt gehaald door je spelers te beoordelen. Aan het begin, tussentijds en aan het einde van een seizoen.

Afberichtenbeheer

Krijg een seintje als een team spelers te kort heeft en regel dan gelijk de invallers. Een slim overzicht laat zien welke teams spelers kunnen leveren om in te vallen. Met de contactgegevens van de speler zodat je direct kunt bellen. Is alles geregeld? Dan krijgt de trainer automatisch de speler in zijn teamopstelling te zien en weet dus wie er invallen.

Maak teamopstellingen

Maak de teamopstelling. Het wedstrijd-/rijschema. Elke speler kan via de telefoon de opstelling en het wedstrijd-/rijschema inzien.