Sponsors zijn van levensbelang voor je vereniging. Met de sponsormodule heb je een krachtige tool in handen om al je relaties en contracten te beheren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer 30 dagen gratis!

Voordelen

Inzicht in de status van je contracten

Is de offerte al getekend retour gestuurd? Welke contracten moet verlengd worden? Vragen die in een slim overzicht direct worden beantwoord.

Relatiebeheer

Leg vast wanneer je contact hebt gehad met je sponsor en wat je hebt afgesproken. Maak een to-do lijst aan zodat je herinnerd wordt dat je bijvoorbeeld de offerte nog moet versturen.

In een keer alle contracten factureren

Vanuit het penningmeester 2.0 dashboard krijg je een melding hoeveel contracten klaar staan om gefactureerd te worden. Met 1 druk op de knop selecteer je welke contracten je wilt factureren en de facturen worden automatisch aangemaakt.

Offertes versturen vanuit de applicatie

Altklube biedt standaard de mogelijkheid om eerst een offerte te versturen. Is de offerte getekend retour, dan wordt ze omgezet in een contract en kan de factuur automatisch worden aangemaakt.

Sponsoractiviteiten organiseren

Een ludieke actie bedacht om extra geld binnen te halen? Met de activiteitenmodule zet je de acties uit bij de mensen die meehelpen. Laat je deelnemers inschrijven via de applicatie. Maak je alvast een begroting met de verwachte opbrengst (en of er kosten zijn). En na afloop zet je de werkelijke opbrengst in de activiteit zodat de penningmeester het geld direct in de boekhouding kan verwerken.

Ontdek wat de penningmeester 2.0 module nog meer voor je kan doen!

Ontdek wat de activiteitenmodule nog meer aan voordelen biedt!